Tjenester

Oppnå best sluttresultat

VÅR BYGGEPROSESS

Vi planlegger bygget sammen og har som mål å bygge det akkurat slik du ønsker og trenger det. Underveis gir vi deg råd om mulige løsninger og anbefalinger, for å oppnå det beste sluttresultatet. Dette gjøres også i kombinasjon med våre erfarne samarbeidspartnere, som er best egnet på sitt fagfelt.

Vi tar for oss Landbruksbygg, Grisehus, Stall, Ammekufjøs, Robotfjøs, Kufjøs, Korntørke, Redskapshus, Kjølelager, Kalvefjøs, Collector, Robot fjøsinnredning.

Vi tar for oss alle ledd i byggeprosessen
Tegner – Prosjekterer – Søker – Bygger – Ferdigstiller

Tegner og prosjektering

Ønsker dere et nytt gardsbygg på tunet eller rehabilitere et eldre bygg? Vi hjelper dere med planlegging og rådgivning fra start til slutt med plantegninger, arealdisponering, byggemeldingstegninger, byggetegninger, snitt og 3D perspektiv.

Byggesøknader

Våre byggmestere og byggingeniør har lang erfaring fra byggebransjen i tillegg til faglig kompetanse.  Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert. Vi hjelper dere med byggesøknader av prosjekt, fra nabovarsel og byggemeldinger, til ferdigstilt prosjekt.

Rehabilitering

Har dere et eldre gardsbygg som behøver rehabilitering og modernisering? Vi kan hjelpe dere med nytenkning og ombygging slik at gardsbygget passer til dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Samtidig som vi bevarer den gamle stilen og sjarmen.

Bygger og ferdigstiller

Å bygge og modernisere et gardsbygg er faglig krevende. Våre byggmestere har spesialisert seg på landbruksbygg som Redskapshus,  Korntørker, Fjøs og Industribygg. Vi er i tillegg opptatt av å bruke lokale materialer i alle våre prosjekter.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?