Om oss

Bygg for generasjoner

Gardsbygg AS er leverandør av landbruksbygg/industribygg, bygget på norske tradisjoner. Vi kan levere det lille ekstra, så bygget blir både pent, funksjonelt og solid. Ment til å vare i flere generasjoner…..

Vi bygger primært i Tre, Laft, Limtre bygg, Bundta, Dører fra Dale, Roalimpregnert kledning, Stålplater, Kanalomrøring, Collector, Robot fjøsinnredning, Takstoler og Betong materialer. Med et ønske om at bonden selv lager våre råvarer, som i hovedsak er trelast. Vi har et mål om å bruke norske materialer, så langt det lar seg gjøre. De kortreiste byggeproduktene mener vi bygger lokal identitet og ikke minst er mer miljøvennlig.

Vi har samarbeidspartnere på:

  • Støp og betongelementer
  • Takstoler
  • Imek
  • Korntørkeutstyr
  • Industriporter
  • Limtrekonstruksjoner
Gardsbygg AS

Gardsbygg AS ble etablert i 2017, men vi liker å si at vår samlede erfaring begynner å nærme seg 100 år. Firma består nå av tre byggmestere og to ingeniører, som tar seg av alle ledd i byggeprosessen.

Vi har rukket å bygge mange flotte bygg rundt på Østlandet, som du kan se på vår referanse side. Nye prosjekter oppdateres kontinuerlig på vår facebook side, vi anbefaler deg derfor å følge oss her også.

Våre ansatte
Egil Andersen

Daglig leder – Byggmester

Ole Morten Kvam

Prosjektering/ Tegning – Ingeniør

Bjørnar Tverberg

Anleggsleder

Hans M. Villadsen

Prosjekingeniør – Byggmester

Elsbeth Morland

Prosjektingeniør

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle