Bygging og ferdigstilling

Vi bygger og ferdigstiller ditt landbruksbygg

Å bygge og modernisere et gardsbygg er faglig krevende. Våre byggmestere har spesialisert seg på landbruksbygg som redskapshus, korntørker, fjøs, låve, stall, grisehus og industribygg. Vi er i tillegg opptatt av å bruke lokale materialer i alle våre prosjekter. Ring oss i dag med dine ønsker, så titter vi på ditt prosjekt sammen med deg.

Vi samarbeider med deg som kunde om utseende og løsninger for ditt landbruksbygg. I tillegg har vi samarbeidspartnere på flere områder og for leveranse av elementer. Blant annet støp og betongelementer, takstoler, imek og korntørkeutstyr, samt industriporter og limtrekonstruksjoner. Om du vil ha et laftet bygg, er vi også kapable på det området.

Med oss på laget er du sikret moderne og gode løsninger for ditt landbruksbygg. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle